Din tränare

Mitt namn är Christian Ahlsén och jag är utbildad löptränare och idrottsmassör. Jag hjälper dig att utveckla din löpning utifrån dina egna förutsättningar. Mitt främsta fokus är att hitta en träning som ger dig en hållbar utveckling och möjlighet att nå dina drömmål.

Jag har en lång egen idrottskarriär inom friidrotten och i synnerhet löpning, där jag tävlat i grenar från 800m upp till maraton. Det tillsammans med mångårig erfarenhet som tränare har gett mig en förståelse för vad som krävs för att lyckas och hur träningen anpassas för varje individ.

Under åren har jag hjälpt olympiska deltagare till motionärer att nå sina drömmål och nu har du också möjlighet att få samma professionella hjälp. Genom att coachas online av mig har du alltid tillgång till coaching när du behöver det.

Under de senaste åren har jag hjälpt flera av våra främsta löpare och har OS & VM deltagande samt flertalet SM-medaljer på meritlistan. 

Jag ingår i en grupp av elittränare för svenska friidrottsförbundet med målsättningen att gemensamt utveckla svensk löpning. Utöver mitt arbete inom löpningen jobbar jag även som massageterapeut och utbildare för Tränarakademin.